Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

"Ο Α. Παπανδρέου κατάστρεψε τη ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Ήταν τόσο καλό το γαμήσι που το θυμούνται ακόμα.....

Αφού τους έχωσε στη μούρη την Εθνική Αντίσταση του Άρη,
αφού ανέτρεψε τον κυρίαρχο πολιτικό διαχωρισμό «Εθνικόφρονες-Κομμουνιστές» και στη θέση του επέβαλλε το δίπολο «Δεξιά-Αντιδεξιά», 
 αφού πολτοποιήθηκαν οι φάκελοι φρονημάτων που διατηρούσε η Δεξιά Ασφάλεια για πολλούς από τους αριστερούς και διέλυσε τη λαομίσητη Χωροφυλακή,
αφού καθιέρωσε την ισότητα των δύο φύλων και απαγόρευσε τον αναχρονιστικό θεσμό της προίκας.....(που συντηρούσαν σταθερά οι δεξιοί σκοταδιστές),
 αφού έφερε την κατάργηση πλείστων μεταξικών και μετεμφυλιακών νόμων, όπως αυτοί του τεντιμποϊσμού και άλλες τέτοιες παπαριές των "φιλελεύθερων και καλά",
αφού παραχώρησε άδεια επιστροφής στην Ελλάδα στους πολιτικούς πρόσφυγες του Δημοκρατικού
Στρατού.....

ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ !!


ΚΛΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΟΝΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΣΕΠΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΝΙΚΩΝΑ ΑΡΚΟΥΔΕΑ.

ΑΝΑΦΤΕ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΟΥΑΛΙΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΑΡΧΙ-ΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΟΡΤΑΣΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΞΥΛΟ.

ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ Η ΠΛΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΛΟΜΠ ΤΟΥ
ΑΡΚΟΥΔΕΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΨΥΧΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ.

ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΝΙΚΩΝ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΔΕΞΙΟΙ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ ΠΡΟΣΟΧΕΣ ΑΜΑ ΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΩΝΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΞΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ, ΠΡΩΗΝ ΟΝΝΕΔΙΤΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΦΑΤΣΑ ΤΟΝ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ ΠΡΟΣΟΧΕΣ.

ΠΡΟΣ' ΧΗ ΡΕ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ!!!!




Ένας αληθινός αντίφα της εποχής μας

Αντίφα θεωρητικά μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε που απλά τσακίζει φασίστες. Έτσι και αλλιώς οι αυθεντικοί αντίφα δεν έχω καταλάβει ακόμα σε ποιον πολιτικό χώρο ανήκουν, ούτε οι ίδιοι ξέρουν, απλά τσακίζουν φασίστες.

Ένας ήρωας του αντιφα κινήματος υπήρξε και ο Νίκων Αρκουδέας. Ένας Μανιάτης που επί Αντρεϊκού ΠΑΣΟΚ έγινε αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Μόνη του δουλειά: Να τσακίζει φασίστες σε κάθε γειτονιά.

Πολλοί σύντροφοι από τα Εξάρχεια θεωρούν ότι τους έτρεχε πολύ και συνέχεια χωρίς λόγο. Είναι μια κάπως υπερβολική και προκατειλημμένη προσέγγιση της προσωπικότητας του Νίκωνα, κυρίως λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας.

«Συγκέντρωση δεν γίνεται χωρίς τον Αρκουδέα, αυτός δεν είναι άνθρωπος, αυτός είναι ιδέα!»... έλεγαν παλιά και δεν υπήρχε καμία υπερβολή στο σύνθημα αυτό. Ο Αρκουδέας συντόνιζε τις επιχειρήσης ο ίδιος βρισκόμενος στο δρόμο και όχι σε κάποιο γραφείο στη γαδα. Συνομιλούσε ο ίδιος με την απέναντι πλευρά για να βρεθει μια ειρηνική λύση. Ένας Αττικάρχης του πεδίου!

Ο Νίκων πέραν από τα κατορθώματα στα εξάρχεια, τσάκιζε φασίστες. Κάτι rangers και κάτι κένταυρους δεν τους άφηνε σε χλωρό κλαρί. Κάτι Μεϊμαράκηδες και κάτι Βουλγαράκηδες άλλαζαν βρακιά όταν βλέπανε Αρκουδέα. Κάποια χρονιά μάλιστα ο Αντρέας είχε ρίξει το καραδεξιό TV100 της Θεσ/νίκης. Και πήγαν οι ΟΝΝΕΔιτες να σηκώσουν τους πομπούς. Αμ έλα που έσκασε ο Αρκουδέας με τα ΜΑΤ και του λιάνισε.

Και ναι σύντροφοι, οι παλίοι ΟΝΝΕΔιτες δεν είχαν καμία διαφορά με τους σημερινούς χρυσαυγίτες: φασίστες, δεξιά καθαρματα, θρασυδελοι, τραμπούκοι, βλοψιματίες, συστημικοί... 

Περισσότερα ΕΔΩ

Αυτούς λιάνιζε ο Αρκουδέας σε κάθε ευκαιρία. Ένας γνήσιος αντιφά. Ένα Σαύλος των Ναζί. Ένα φανατικός διώκτης της δεξιάς.


Ένα μαγαζί ήταν πάντα η δεξιά και η ακροδεξιά. 
Τσακίστε του φασίστες, εμπρός σύντροφοι...

2 σχόλια:

  1. Με προσοχή τη μαλακία παιδιά.Βαράει στο κέντρο του μυαλού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι αυτός που το 1993 ως Λοχίας Ε.Π.Υ. πέταξα έξω από το Στρατόπεδο τον Αρκουδεα. Θα σέβεστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή